Retouren

Retourproces

Ik wil mijn bestelling terugsturen!

Ben je niet tevreden over het geleverde product, klopt de maat niet of is het artikel kapot? Stuur het dan terug naar ons door onderstaande stappen op te volgen.

Bedrukte of gegraveerde artikelen kunnen niet retour worden gezonden.

 

Retour zenden, hoe doe ik dat ?

Mocht je een product retour willen zenden of willen ruilen dan gebruik je hiervoor het retourformulier. Je hebt bij je bestelling een retourformulier ontvangen. 
Door middel van ons retourformulier kun je aangeven op welke grond je het artikel terugzendt, het invullen hiervan is verplicht

 

Plaats nu het artikel in kwestie in de originele verpakking waarin het is bezorgd. De volgende stap is om de - indien redelijkerwijs mogelijk - oorspronkelijk verpakte artikelen en het ingevulde formulier terug te sturen in een doos (of de verzendzak waarin de bestelling is aangeleverd)

U kunt het volgende adres gebruiken voor retouren
 

Top Sportwear
t.a.v. afdeling retouren

Winterakker 22-24
3206 TG SPIJKENISSE

 

Als je de originele doos/verpakking gebruikt, vragen wij je ervoor te zorgen dat het label dat wij gebruikt hebben voor jouw bestelling niet meer zichtbaar is. Deze kun je verwijderen of het retourlabel kan simpelweg eroverheen worden geplakt. Houd er rekening mee dat de kosten voor het retour sturen voor eigen rekening zijn. 

Ik wil mijn aankoop ruilen?

Voor de geretourneerde artikelen wordt automatisch het aankoopbedrag teruggestort op je rekeningnummer. Wij ruilen dus niets om. Wanneer je een ander artikel wilt ontvangen, kun je hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Ook hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling. Als je na je retour een nieuwe bestelling plaatst, brengen wij wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere maat of kleur. 

 

Hoe krijg ik mijn geld terug?

Zodra de terugzending door ons is ontvangen en geëvalueerd wordt het restitutiebedrag terugbetaald. Deze zal worden gestort op het door u op ons retourformulier vermelde banknummer.

 

Het bedrag zal worden gerestitueerd binnen maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending. Als u vragen heeft over het ruilen of retourneren, kunt u ons op elk moment bereiken via het contactformulier op deze website. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 0181-600700.